Altijd de laagste prijs! President Rooseveltlaan 772, Vlissingen
Afhalen en bezorgen Gespreid betalen Gratis parkeren Alles nieuw Gratis koffie

Gespreid betalen

OutletVL biedt een uniek concept aan waardoor u de mogelijkheid heeft om uw aankoop te betalen in termijnen. Wij bieden dit unieke concept aan via een leaseplan en zonder BKR registratie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt leasen? Een bank of boxspring is een grote uitgave welke u wellicht niet wil of kunt betalen. Door het leasen van uw product heeft u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te genieten van uw aankoop.
Termijn leaseperiode De standaard leaseperiode is 5 jaar. Gedurende deze 5 jaar bent u er zeker van dat uw aankoop aan einde van de leasetermijn nog dezelfde confort heeft als bij aanschaf.
Hoe werkt de maandelijkse betaling? De leasetermijnen worden automatisch geïncasseerd door Elbuco B.V. De incassodatum wordt na de levering vastgesteld. Elbuco B.V. zal contact met je opnemen bij een mislukte incasso. Er wordt dan gezamenlijk gekeken naar een passende oplossing.
Zijn er extra kosten? Nee, er zijn geen extra kosten! Je betaald enkel een vast bedrag per maand en bezorgen en monteren is gratis.
Garantie Gedurende de gehele leaseperiode van 5 jaar heeft u garantie op uw aankoop. Gaat er wat stuk en valt dit onder de fabrieksgarantie dan wordt het kosteloos hersteld. En ook als u gaat verhuizen dan komen wij het bed uit elkaar halen en op uw nieuwe adres weer netjes gratis* monteren.
(*straal van 50km is gratis, daarna €17,50 per 25kmg.)
Schade Neem bij schade direct contact op met Elbuco en dan komt er een vakkundig team vanuit OutletVL bij je kijken om deze schade op te lossen. Houdt er rekening mee dat er bij schade kosten aan de reparatie zitten.
Voorwaarde voor lease
  • Je kunt je identificeren met een geldig legitimatiebewijs
  • Je bent in het bezit van een Nederlandse bankrekening op je naam
  • Je staat niet onder bewind of curatele
  • Je hebt een positieve creditscore.
Tussentijds opzeggen mogelijk? Nee, je kan je leasecontract niet tussentijds opzeggen.
Einde leaseperiode Aan het einde van de leaseperiode van 5 jaar kan je jouwe aankoop overnemen tegen de restwaarde. Deze restwaarde wordt in het laatste jaar bepaald door Elbuco. Je hebt ook de mogelijkheid om een nieuw product aan te schaffen via lease en uiteraard kan je ook naar onze winkel komen voor koop van nieuwe bank of bed.

Je bent dus helemaal vrij in keuze. Dat is wel zo plezierig!
Ja, Ik wil leasen! Kom dan snel naar onze winkel, kies een bank of bed uit en dan nemen we samen contact op met Elbuco.
Uniek in Zeeland!